Lazanya yapraklarını haşlamanın gerekliliği konusunda her zaman farklı görüşler var. Ben de bir kez lazanya yaparken yaprakları haşlamadım ve sonuç gerçekten tatmin edici oldu. Sizce de haşlama işlemi yerine soğuk su yöntemini denemek daha pratik bir seçenek olabilir mi? Ayrıca, haşlanmamış yaprakların sosu daha iyi emdiğini düşündüğüm için, bu yöntemi tercih edenler için daha iyi bir lezzet deneyimi sunabilir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Lazanya yapraklarını haşlamanın gerekliliği konusunda her zaman farklı görüşler var. Ben de bir kez lazanya yaparken yaprakları haşlamadım ve sonuç gerçekten tatmin edici oldu. Sizce de haşlama işlemi yerine soğuk su yöntemini denemek daha pratik bir seçenek olabilir mi? Ayrıca, haşlanmamış yaprakların sosu daha iyi emdiğini düşündüğüm için, bu yöntemi tercih edenler için daha iyi bir lezzet deneyimi sunabilir. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
Cevap yaz