Ev yapımı lazanya hamurunu kaynatmak mı yoksa kaynatmamak mı daha iyi? Hamurun yeterince ince ve elastik olması gerektiği belirtilmiş. Ben de evde yaptığımda kaynatmadan kullandım ve çok güzel oldu. Kaynatmanın avantajları olduğu söyleniyor ama dezavantajları da var. Özellikle hamurun fazla pişme riski beni düşündürüyor. Sizce hangi yöntem daha güvenli? Kendi deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Ev yapımı lazanya hamurunu kaynatmak mı yoksa kaynatmamak mı daha iyi? Hamurun yeterince ince ve elastik olması gerektiği belirtilmiş. Ben de evde yaptığımda kaynatmadan kullandım ve çok güzel oldu. Kaynatmanın avantajları olduğu söyleniyor ama dezavantajları da var. Özellikle hamurun fazla pişme riski beni düşündürüyor. Sizce hangi yöntem daha güvenli? Kendi deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Cevap yaz