Gerçekten de lazanya yapmak oldukça keyifli bir deneyim! İlk adımda sosun hazırlanması sırasında soğanı ve sarımsağı kavururken mutfakta harika bir koku yayılacak. Kıyma ekleyip rengi değişene kadar pişirirken sabırsızlanıyorum. Beşamel sosu hazırlarken unun ve zeytinyağının kokusu, lazanyanın lezzetini bir kat daha artıracak. Katmanları oluştururken, her katın üstüne sos dökerken kendimi bir şef gibi hissedeceğim. Fırına verdiğimde sabırsızlıkla pişmesini bekleyeceğim, çünkü peynirlerin eridiğini görmek muhteşem olacak. Sonunda dilimleyip servis yaparken ailemle paylaşacağım bu lezzetli yemeği düşünmek bile beni heyecanlandırıyor! Sizce de bu tarifin en keyifli kısmı hangisi?
Gerçekten de lazanya yapmak oldukça keyifli bir deneyim! İlk adımda sosun hazırlanması sırasında soğanı ve sarımsağı kavururken mutfakta harika bir koku yayılacak. Kıyma ekleyip rengi değişene kadar pişirirken sabırsızlanıyorum. Beşamel sosu hazırlarken unun ve zeytinyağının kokusu, lazanyanın lezzetini bir kat daha artıracak. Katmanları oluştururken, her katın üstüne sos dökerken kendimi bir şef gibi hissedeceğim. Fırına verdiğimde sabırsızlıkla pişmesini bekleyeceğim, çünkü peynirlerin eridiğini görmek muhteşem olacak. Sonunda dilimleyip servis yaparken ailemle paylaşacağım bu lezzetli yemeği düşünmek bile beni heyecanlandırıyor! Sizce de bu tarifin en keyifli kısmı hangisi?
Cevap yaz