Kaşarlı lazanya yapmayı düşündüğünüzde, hangi malzemeleri kullanmanız gerektiği konusunda bir fikriniz var mı? Özellikle beşamel sosun hazırlanışı ve domates sosunun tarifine dikkat ettiniz mi? Sizce lazanyanın katmanları arasında hangi malzemeleri tercih etmek daha lezzetli olur? Ayrıca, pişirme süresi ve sıcaklığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fırından çıkardıktan sonra dinlendirme süresi sizce yeterli mi?
Kaşarlı lazanya yapmayı düşündüğünüzde, hangi malzemeleri kullanmanız gerektiği konusunda bir fikriniz var mı? Özellikle beşamel sosun hazırlanışı ve domates sosunun tarifine dikkat ettiniz mi? Sizce lazanyanın katmanları arasında hangi malzemeleri tercih etmek daha lezzetli olur? Ayrıca, pişirme süresi ve sıcaklığı hakkında ne düşünüyorsunuz? Fırından çıkardıktan sonra dinlendirme süresi sizce yeterli mi?
Cevap yaz